2011. november 13., vasárnap

Főzőcske

A napokban találtam egy jónak tűnő receptet, :itt

Gizi-receptjei. Várok 

 Gondoltam, ezt kipróbálom. Ma jött el a megfelelő alkalom.
Ekkor jutott eszembe, hogy megosztok veletek egy apró praktikát : "Hogyan lehet húst szépen kiklopfolni?"
tegyél egy jó nagy darab folpackot a vágódeszkára és tedd rá a húst az egyik felére, majd a másik felét hajtsd rá. ha így klopfolod, a vágódeszka és a klopfoló is tiszta marad, de a fő szempont, nem törik össze a hús. Szép, egyenletes lesz, a rostok is egyben maradnak. Én mind a 6 szeletet ezzel az egy folpackal csináltam meg.
Az ebéd nagyon finom lett, próbáljátok ki.
Köszönöm Gizinek a receptet, máskor is kipróbálom amit készít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése